Obsah košíku
Smazat položku z košíku?
Smazat
Storno
přihlaste se
Zapomenuté heslo
Přihlásit
Nemáte ještě účet? Registrace
Zapomenuté heslo
Zadejte svůj email a my Vám zašleme nové heslo.
Odeslat
Právě jsme Vám odeslali e-mail s odkazem, díky kterému si jednoduše nastavíte nové heslo. Pokud Vám e-mail ještě nedorazil, počkejte, prosím, ještě pár minut. A kdyby se pak nic nedělo, napište nám, prosím, na heslo@youngblock.cz.
Děkujeme za Váš zájem ukázat young_block svým známým.

Stačí jen vyplnit e-mailovou adresu a my za Vás pošleme pozvánku k nákupu se slevou.

Odeslat
Děkujeme Vám, pozvánku jsme poslali na

young_block

GDPR




obchodní společnosti
youngblock s.r.o.
se sídlem v Litomyšli, Trstěnická 548, 57001
identifikační číslo: 28856902
zapsané v obchodním rejstříku vedeném v Hradci Králové, oddíl C, vložka 31376

pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese
www.youngblock.cz

1. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

1.1.
Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je youngblock s.r.o. se sídlem v Litomyšli, Trstěnická 548, 57001, identifikační číslo: 28856902 (dále jen: „správce“).
1.2.
Kontaktní údaje správce jsou adresa: Trstěnická 548, 57001 Litomyšl, e-mail: info@yblitomysl. cz, telefon: 725 060 420. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
1.3.
Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
1.4.
Zpracování osobních údajů je prováděno společností youngblock s.r.o., je tedy správcem osobních údajů. Správce osobních údajů se zavazuje, že osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

2. ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

2.1.
Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
2.2.
Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

3. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

3.1.
Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR, oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR, Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
3.2.
Účelem zpracování osobních údajů je: vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit, zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
3.3.
Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

4. DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

4.1.
Správce uchovává osobní údaje: po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu); po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu.

5. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

5.1.
Příjemci osobních údajů jsou osoby: podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy (přepravní společnosti a platební zprostředkovatelé), zajišťující služby provozování e-shopu (C&B s.r.o.; Wwworks s.r.o.; Active 24 s.r.o.) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu, zajišťující marketingové služby.
5.2.
Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
5.3.
Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.youngblock.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem: měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách; základní funkčnosti webových stránek; marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí; personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní.
5.4.
Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
5.5.
Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
5.6.
Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
5.7.
Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
5.8.
Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli: Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA; Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR; Poskytovatelem služeb platebních bran a dopravních služeb, jako jsou například ComGate, PayPal, Česká pošta, PPL, Zásilkovna a další.; Poskytovatelem služeb mailingových marketingových služeb ECOMAIL.CZ, s.r.o., Na Mlejnku 764/18, Praha 4, 147 00.

6. VAŠE PRÁVA

6.1.
Za podmínek stanovených v GDPR máte: právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR; právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR; právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR; právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR; právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
6.2.
Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů; zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení; vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce; požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme; vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování; požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce; na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy; požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů; na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením; podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

7. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

7.1.
Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
7.2.
Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
7.3.
Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.
7.4.
Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

8. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

8.1.
Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
8.2.
S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
8.3.
Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 01.04.2021.